У Мостиському районі ще ремонтують 39 об’єктів

13:40 31 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики Львівської ОДА Валентина Москаленко запевнила: «У 2016 році на фінансування проектів регіонального розвитку в Мостиському районі з різних джерел передбачено 28 мільйонів та 883 тисяч гривень на 47 об’єктів».

Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:
«Станом на 31 серпня завершено роботи на восьми об’єктах, ще на 39 роботи тривають.
Зокрема, капітально відремонтовано Народні доми в місті Судова Вишня й селі Хоросниця, приміщення Гусаківського навчвально-виробничого комбінату, Золотковицької, Великомокрянської й Шегинівської загальноосвітніх середніх шкіл. Детальніше – на сайті Львівської обласної державної адміністрації: http://loda.gov.ua/news?id=23042.
«У2016 році на Львівщині на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку буде направлено рекордну суму коштів – більше 600 мільйонів гривень, що на 30% більше, ніж попереднього року. Це – кошти таких фондів як бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів