У міськраді запевнили, що Львів прибирала 51 машина

09:40 20 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР стверджують: «Для посипання доріг та хідників використали 362 кубометрів піскосуміші».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 20 березня: «Станом на сьому годину ранку в місті працювала 51 одиниця снігоприбиральної техніки, ще 66 машин були на чергуванні. Для посипання доріг та хідників використали 362 кубометрів піскосуміші».

«Загалом до роботи були залучені три підмітальні машини, 26 піскорозкидувачів, шість навантажувачів і 16 тракторів, Зокрема, в Галицькому районі міста Львова працювали 13 одиниць снігоприбиральної техніки, у Залізничному – дев’ять, у Франківському й Шевченківському – по вісім одиниць, у Сихівському – сім, а в Личаківському – шість», – поінформували також у міськраді

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк запевнила:  «Всю ніч працювала снігоприбиральна техніка. Зараз чистимо хідники, прибудинкові території, працюють двірники. Я об’їжджаю дороги міста, вони почищені, транспорт курсує. ШРП випустили трактори, збираємо сніг біля тротуарів, а також очищуємо підйоми доріг від «каші», аби машини могли їздити безперешкодно. Зараз ШРП Галицького району вже випустило підмітальні машини. Будемо дивитись по кількості опадів і випускати іншу техніку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів