У міськраді запевнили, що Львів прибрали 72 одиниці техніки

16:48 21 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

За словами начальника управління інженерного господарства ЛМР Олександра Одинця, «впродовж дня снігоприбиральна техніка та двірники не припиняють працювати».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 21 березня: «Станом на 15.00 у роботі було задіяно 72 одиниці техніки. Це 18 піскорозкидувачів, 17 тракторів, сім підмітальних машин, п'ять навантажувачів, 17 грейдерів та 18 одиниць іншої техніки».

Начальник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець розповів: «У всіх районах міста інтенсивно працює снігоприбиральна техніка, ліквідовуємо наслідки вчорашнього снігопаду. За вчорашній день випало 18% місячної норми опадів. Це досить багато, тому ми застосовуємо весь наш наявний ресурс для прибирання. Вночі в нас працювало 85 одиниць снігоприбиральної техніки. Для посипання вулиць було використано більше 300 кубометрів піскосуміші».

Олександр Одинець доповнив: «Упродовж дня техніка не припиняла працювати. Розчищають внутрішньо квартальні території. Зрозуміло, що не все швидко встигається розчистити, та сподіваємося на розуміння мешканців, і докладаємо зусиль, щоб максимально швидко все прибрати. У нас немає випадків не виходу транспорту, неможливості доїзду до місця призначення швидкої чи інших екстрених служб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів