У Львові звучатимуть сирени

18:00 11 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації попередили: «З метою перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення, у середу, 17 жовтня, з 14:50 до 14:55 департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення області сигналами цивільного захисту».

Про це повідомили в четвер, 11 жовтня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Будуть увімкнені електросирени та передаватись повідомлення для населення через засоби телебачення та радіомовлення».

В облдержадміністрації також поінформували:«Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю “Львівського радіо» на частоті 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телеприймачі переключить на ефірні канали «Першого національного» Національної суспільної телекомпанії України, ТРК Львів – Суспільне мовлення (12-й телевізійний канал) або телеканал «Телекомпанії «Львів-ТБ Перший західний» (57-й телевізійний канал) та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту».

«У зв’язку з тим, що мета увімкнення електросирен навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Зберігайте спокій!», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів