У Львові перемогла збірна України (відео)

21:24 12 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sportanalytic.com

Хоч гра нашої національної футбольної команди була дуже далекою від ідеалу, але принаймні результат вона поки що приносить і команда Фоменка здобуває необхідні очки там, де брати їх необхідно.


Відео: UEFA Highlights & All Goals

«Україна виходила на матч у статусі фаворита і з перших хвилин на правах господаря забрала м’яч під контроль. Македонці здебільшого оборонялись, але не притискались до своїх воріт, зустрічаючи суперника досить високо на своїй половині.

Але згодом гості відчули впевненість у собі і почали організовувати гострі атаки. Македонці створили три гольові моменти, а в українців були кілька напівмоментів, які не створювали великих проблем обороні та голкіперу гостей.

Але правило «не забиваєш ти – забивають тобі» спрацювало і в цьому матчі. Прямо перед фінальним свистком першого тайму Сидорчук відкрив рахунок у досить сумбурній атаці нашої команди і «жовто-сині» пішли на перерву на психологічному піднесенні.

На початку другої половини гри підопічні Фоменка влаштували штурм воріт македонців. Це призвело до пенальті, який заробив Зозуля. До м’яча підійшов Ярмоленко і пробив у поперечину.

Надалі гра розвивалась дуже нервово, з великою кількістю боротьби. Як українці, так і македонці мали свої моменти і напівмоменти, проте до кінця матчу так нікому забити і не вдалось.

Гра збірної України була дуже далекою від ідеалу. Але принаймні результат вона поки що приносить і команда Фоменка здобуває необхідні очки там, де брати їх необхідно.

Головним героєм матчу однозначно є Андрій Пятов, який врятував ворота збірної у кількох гольових моментах. Про це повідомило сьогодні, 12 жовтня, інтернет-видання «football24.ua». Своєю чергою, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує в неділю:

«Збірна України здобула другу перемогу у відборі на Євро-2016. У третьому турі команда Михайла Фоменка здобула мінімальну перемогу над Македонією у Львові. 

Єдиний гол забив динамівець Сергій Сидорчук на другій компенсованій хвилині до першого тайму. Коноплянка розігнав атаку, увірвався в штрафний майданчик і прострілив на Ярмоленка, від якого м'яч відскочив до одноклубника. Сергій ударьом зльоту увігнав м'яча у сітку воріт македонців. Другий гол Сидорчука у двох матчах за збірну.

На початку другого тайму Ярмоленко не реалізував пенальті, пробивши у поперечину. Справедливості заради скажемо, що Зозуля намалював пенальті, а бельгійський суддя не розібрався в моменті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів