У Львові знову безрезультатно шукали на вокзалі вибухівку

19:20 22 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі міської ради, зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала хибне повідомлення про замінування.

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 22 серпня 2014 року, о 15.30 на телефон довідки Головного залізничного вокзалу станції «Львів» невідома особа повідомила про замінування будівлі Головного залізничного вокзалу станції «Львів» (пл. Двірцева, 1). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУ МВС України у Львівській області, спільно з кінологічною службою, провели обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу. Вибухового пристрою не виявили. 

Роботи завершено о 17.10 год. Затримки руху залізничного транспорту не було. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала хибне повідомлення про замінування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів