У Львові знову безрезультатно шукали на вокзалі вибуховий пристрій

10:25 18 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, з будівлі було виведено близько 100 працівників та 700 пасажирів.

У департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомляють сьогодні, 18 вересня, що вчора о 15.13 на телефон 241-83-03 ПП АЦ (автомобільний центр) «Алькор» невідома особа повідомила про замінування будівлі головного залізничного вокзалу станції «Львів» (пл. Двірцева, 1, Залізничний район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 111 осіб та 6 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із будівлі вокзалу виведено близько 100 працівників та 700 пасажирів. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України на Львівській залізниці разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу.

О 17.15 роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Затримки руху залізничного транспорту не було. Зловмисник – розшукується.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів