У Львові змінено чотири автобусні маршрути

12:02 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Міські чиновники уникнули запровадження нової маршрутки №55, яка б мала сполучати госпіталь на вулиці Івасюка у Винниках та Брюховичі.

 У Львові змінено чотири автобусні маршрути  –№№ 5А, 6А, 48 та 54. Зокрема, змінено кінцеву зупинку автобусного маршруту №5А у Винниках – з вулиці Галицької на вулицю Івасюка. А це означає, що у такий спосіб міські чиновники уникнули запровадження нової маршрутки №55, яка б мала сполучати госпіталь на вулиці Івасюка у Винниках та Брюховичі. 

Натомість кінцеву зупинку автобусного маршруту №6А перенесуть з площі Галицької на вулицю Шпитальну. Маршрут автобусів №48 буде продовжено з площі Соборної до станції Підзамче. До Підзамче автобуси курсуватимуть вулицями Підвальною – Гонти – Хмельницького – Замарстинівською та у зворотному напрямку.

Також внесено зміни у схему руху автобусів №54. Замість вул. Залізнична – Генерала Юнаківа (вул. Луцького – у зворотному напрямку) маршрут автобусів пролягатиме по вул. Городоцька – Шевченка. Про це повідомили сьогодні, 10 листопада, радіо «Львівська Хвиля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів