У Львові завершилися навчально-методичні збори нацгвардійців

13:40 26 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Офіцери військових частин Львівського гарнізону поділились досвідом зі своїми колегами з інших регіонів України.

Другий день навчально-методичних зборів із заступниками начальників територіальних управлінь Національної гвардії України з озброєння – начальниками технічних частин, із заступниками командирів військових частин (навчальних закладів) з озброєння – начальниками технічних частин, що не входять до складу оперативно-територіальних об’єднань Національної гвардії України був присвячений практичним заняттям. Учасники зборів оглянули, як відбувається організація технічного обслуговування та ремонту на ПТОР і військової частини 3002 та організацію зберігання озброєння та боєприпасів на складі поточного зберігання у військовій частині 4114, де ці об’єкти вважаються кращими в Західному територіальному управлінні Національної гвардії України.

Під час проведення занять та огляду даних будівель офіцери військових частин Львівського гарнізону поділились досвідом з учасниками зборів. Загалом другий день зборів пройшов у жвавих обговореннях актуальних питань за напрямками.

Наприкінці зборів з офіцерами підвели підсумки навчально-методичного збору. Від імені командуючого Національною гвардією України генерал-лейтенанта Юрія Аллерова заступник командувача з тилу й начальник логістики, полковник, Олег Кулик за бездоганне виконання своїх службових обов’язків відзначив кращих офіцерів.

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фоторепортаж зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів