У Львові вже завершили ремонт аварійних ділянок доріг на вулицях Золотій та Окуневського

10:22 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: provce.ck.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, цього року заплановано також відремонтувати частину вулиці Шевченка – на ділянці від вулиці Брюховицької до вулиці Томашівської.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 жовтня, «Щоденному Львову», що за інформацією Шевченківської районної адміністрації, вже відремонтовано аварійні ділянки дороги на вулицях Окуневського та Золотій. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, вулицю Золоту відремонтували на ділянці від вулиці Клепарівської до вулиці Сосенка. Начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга розповів:

«Загалом відремонтовано п’ять тисяч квадратних метрів проїзної частини. Роботи виконувало ШРБУ-65. Вартість робіт склала 1,2 млн грн.

Крім того, відремонтовано і частину тротуару, для цього з міського бюджету було виділено 500 тис. грн. Ремонт тротуарів на вулиці Золотій плануємо продовжити і наступного року.

Також відремонтовано аварійну ділянку вулиці Окуневського. Тут заасфальтовано три тисячі  квадратних метрів дороги. Вартість робіт, які виконувало ЛКП «ШРП Шевченківського району», склала 726 тис. грн.

У планах цього року відремонтувати частину вулицю Шевченка на ділянці від вулиці Брюховицької до вулиці Томашівської. Тендер виграло підприємство «ШРБУ-65». Йдеться про ремонт проїзної частини, площею близько 16 тисяч квадратних метрів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів