У Львові завершено опалювальний сезон

11:45 10 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Як повідомляє в четвер прес-служба ЛМР, відповідне розпорядження підписав сьогодні, 10 квітня, міський голова Андрій Садовий.

Прес-служба міської повідомляє в четвер, що з 10 квітня припиняється подача теплоносія до житлових будинків. Натомість до бюджетних та інших установ опалення може подаватися на основі листів-звернень. Директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж пояснює:

«У зв’язку із раптовим похолоданням, опалювальний сезон 2013-2014р., як ніколи, необхідно було розпочати швидше. У Львові, згідно розпорядження міського голови, подачу опалення ми розпочали 1 жовтня 2013 р. фактично на два тижні швидше звичного терміну. Проте, вже в перші дні опалення подавалося практично до всіх житлових будинків та стовідсотково до усіх садочків, шкіл і медичних установ. 

Однак, зважаючи на перепади температури зовнішнього повітря, а саме значне потепління, доводилося чотири рази зупиняти цей опалювальний сезон: три рази осінню минулого року і один раз в березні цього року. Така практика поки не дуже властива іншим містам України, однак ми розуміємо, що нашим споживачам не потрібне тепло, коли тепло на дворі, тим більше, що за це доведеться ще й платити. 

Натомість теперішня ситуація в Україні, зокрема з постачанням газу, значним подорожчанням газу, дає стимул усім представникам теплопостачальної сфери для того, щоб раціонально і економно використовувати усі ресурси. Тому, наша ремонтна кампанія з підготовки об’єктів теплопостачання вже до опалювального сезону 2014-2015 р. буде, як завжди, максимально націлена на оновлення, модернізацію обладнання, які дозволять не лише якісно і надійно подавати тепло нашим споживачам, але й подавати його тоді, коли воно потрібне і, водночас, працювати економно і ефективно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів