У Львові зареєстрували ЛКП «Муніципальна дружина»

18:00 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: marshrutka.org.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, цьому «громадському формуванню з охорони громадського порядку та державного кордону» надається право складати протоколи про адміністративні правопорушення.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 вересня, «Щоденному Львову», що в нашому міцсті зареєстровано громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону – ЛКП «Муніципальна дружина». Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР.

Згідно з ним, посадовим особам ЛКП «Муніципальна дружина» надається право складати протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 122, 160, 154, 152, 182, 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та скеровувати їх на розгляд адміністративної комісії при районній адміністрації або іншого уповноваженого органу, здійснювати фото-, звуко-, відео фіксацію для встановлення наявності бо відсутності адміністративного правопорушення, передбаченого статею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів