У Львові запланували реконструкцію перехрестя вулиць Сахарова й Вітовського

17:10 23 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/LvivTransportInfrastructure

Обговорюється можливість руху автобусів вулицею Сахарова на естакаді разом з трамваями і, відповідно, облаштування спільних зупинок для трамваїв і автобусів.

Про це повідомили у вівторок, 23 квітня, на сторінці «Транспорт та Інфраструктура Львова» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «Цього року планується розробити проектну документацію, щоб наступного року провести реконструкцію перехрестя. Обидві проектні пропозиції передбачають прокладання трамвайних колій на Коперніка та уможливлення повороту трамвая зі Сахарова на Київську».

«Обговорюється можливість руху автобусів вулицею Сахарова на естакаді разом з трамваями і, відповідно, облаштування спільних зупинок для трамваїв і автобусів. Це може дозволити автобусам під час заторів економити до 10 хвилин при проїзді Сахарова від Горбачевського до Вітовського. Спільні трамвайно-автобусні зупинки можна облаштувати і без повного перекидання маршрутів автобусів на естакаду», – поінформували також на сторінці «Транспорт та Інфраструктура Львова» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів