У Львові замінять теплові мережі ще на трьох вулицях

10:54 3 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Проводяться підготовчі роботи для проведення реконструкції на Городоцькій, Князя Романа й Фредра.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на підприємстві триває ремонтний період з підготовки до нового опалювального сезону. Вже замінено сім кілометрів трубопроводів теплових мереж. З них на близько 4,6 км труби поміняно на попередньо ізольовані. 

Підготовлено також 100 котелень, 110 ЦТП, 69 ІТП, 361 км теплових мереж. У роботі знаходиться ще два кілометри трубопроводів теплових мереж. 

На найбільшому об’єкті теплопостачання ТЕЦ-1 виконуються капітальний ремонт парового котла №9 та водогрійного котла №1. Крім того, виконується реконструкція підвальної котельні на вулиці Єрошенка, 4 із заміною теплових мереж, та котельні на вулиці Лемківська, 28.

Проводяться підготовчі роботи для проведення реконструкції на об’єктах: Городоцька,16, Князя Романа, 6, Фредра, 2. Також відремонтовано на чотирьох кілометрах трубопроводів теплову ізоляцію.

Капітально відремонтовано шість котлів. Відновлено та відремонтовано близько 25 електродвигунів різної потужності. Промито хімічним способом 88 теплообмінників. Замінено 27 насосних агрегатів. 

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів