У Львові закрито на ремонт останню частину вулиці Гайдамацької

10:39 30 червня 2015 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

У зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 і №20 та трамвая №6.

Завтра, у вівторок, 30 червня, з 9:00 закриють на ремонт останню частину вулиці Гайдамацької – на ділянці від вулиці Лобачевського до вулиці Замарстинівської та перехрестя вулиць Гайдамацької й Замарстинівської. Раніше, у зв’язку з ремонтом, для проїзду вже закрили вулиці Промислову – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького, вулицю Хмельницького – на ділянці від площі Криничної до вулиці Гайдамацької, й вулицю Гайдамацьу – на ділянці від вулиці Хмельницького до вулиці Лобачевського. 

Протяжність усіх цих доріг – близько 1,5 кілометра. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо. Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

У зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20, які автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги проспектом Чорновола та вулицею Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом: вулицями Чернівецькою – Городоцькою – Хмельницького – Замарстинівською – Торф’яною.

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів