У Львові закрито для транспорту вулицю Газову

09:38 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як пояснює в четвер прес-служба міської ради – у зв’язку з ремонтом мереж.

Як повідомила сьогодні, 10 липня, «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, у  четвер у Львові у зв’язку з ремонтом мереж для проїзду закривають вулицю Газову. У повідомленні також мовиться:

«На вулицях Газовій, Під Дубом, Джерельній і Цехова та площі 700-річчя Львова замінять аварійні водопровідно-каналізаційні  мережі. Роботи розпочали 2 липня на вул.Джерельній.

Увесь комплекс робіт триватиме до 17 вересня цього року. Замовником робіт є власники ТЦ «Форум Львів», який зараз будують на вул.Під Дубом, 7А, виконавцем – ТзОВ «Львівбудмережі».

У зв'язку з виконанням вказаних робіт, поетапно ці вулиці будуть закриті для руху транспорту. Так, з 2 липня до 16 липня для проїзду закрита вулиця Джерельна, натомість площа 700-річчя Львова – до 26 липня. 

Натомість відсьогодні, 10 липня, й до 31 липня для проїзду транспорту буде закрита вулиця Газова. А з 15 липня до 30 серпня – вулиця Цехова.

Своєю чергою, з 4 серпня до 17 вересня – вулиця Під Дубом.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, закриття цих вулиць не призведе до змін у русі громадського транспорту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів