У Львові захистять працівників соцзахисту

13:19 3 квітня 2020 р.

Фото до новини

За 348,9 тис. грн закуплять засоби індивідуального захисту для працівників управління соціального захисту і підпорядкованих їм установ.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про внесення змін до міського бюджету Львова на 2020 рік, та про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету.

Рішенням «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2020 рік» передбачено надати 348,9 тис. грн для закупівлі засобів індивідуального захисту для працівників управління соціального захисту і підпорядкованих їм установ. 

Про це повідомляє пресслужба ЛМР

Сьогодні, 3 квітня, на засіданні виконавчого комітету було затверджено низку нових обмежень для мешканців під час відвідування парків, лісопарків та зелених зон. Зокрема, заборонено вживання їжі та напоїв, а також відвідування дитячих майданчиків на територіях парків. Ці правила є обов’язковими до виконання у місті.

"Щоденний Львів" повідомляв, що Уряд запроваджує більш суворі обмеження щодо пересування громадян в Україні. Нововведення будуть опрацьовані і опубліковані з урахуванням пропозицій Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової та профільних міністерств.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів