У Львові загинув унаслідок падіння зі сьомого поверху будівельник

14:15 4 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Трагедія сталася на новобудові вулиці Хлібній.

«У Львові зі сьомого поверху новобудови випав чоловік. Унаслідок отриманих травм 32-річний львів’янин помер на місці події», – повідомили сьогодні, 4 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Сьогодні, 4 травня, об 11.15 на оперативну лінію 102 зателефонував черговий лікар швидкої медичної допомоги та повідомив, що на вулиці Хлібній у Львові внаслідок падіння з висоти загинув чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, загиблий – 32-річний львів’янин, працював на будівництві. За попередніми даними, чоловік випав з сьомого поверху новобудови.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до семи років. Проводиться досудове розслідування, призначено низку експертиз».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів