На Львівщині загинув 22-річний патрульний

19:15 20 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Під час виконання службових обов'язків загинув у страшній ДТП 22-річний патрульний Назарій Присташ.

Про це повідомили в суботу, 20 жовтня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Сьогодні вранці Назарій Присташ заступив на патрулювання у складі екіпажу 3-го батальйону патрульної поліції Львівської області. Цього разу – востаннє».

«Під час патрулювання автодороги «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» відбулося зіткнення службового автомобіля «Toyota Prius» із вантажним автомобілем «DAF». Унаслідок цього, рядовий патрульної поліції Назарій загинув на місці. Його напарник, 31-річний лейтенант поліції Остап Кутний, – шпиталізований. Лікарі борються за його життя та роблять все можливе».

В обласному управлінні патрульної поліції запевнили: «Назар із гідністю ніс службу в лавах патрульної поліції. Для нас він назавжди залишиться принциповим і чуйним поліцейським, поліцейським, який вірно та самовіддано служив Батьківщині та українському народу. Ми висловлюємо наші найглибші співчуття рідним, близьким, друзям, колегам Назара. Пам'ятаємо, сумуємо разом з вами. Світла пам'ять...».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів