У Львові загинула внаслідок падіння з вікна 57-річна жінка

11:38 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vashdim.at.ua

Жителька Івано-Франківщини приїхала погостювали на Великдень до доньки.

«Львівські правоохоронці розслідують обставини загибелі жительки Івано-Франківської області, яка випала з шостого поверху квартири», – це повідомили сьогодні, 5 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції., де також розповіли подробиці:

«До Сихівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 4 травня, близько 04.45, з вікна квартири, яка знаходиться на шостому поверсі житлового будинку на вулиці Пасічній, випала жінка. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 57-річна жителька одного з міст Івано-Франківської області приїхала погостювали на Великдень до доньки.

За попередніми даними, удосвіта вона викинулася з вікна. Медики, які прибули на місце події констатували важкі травми внаслідок падіння з висоти. Дорогою до лікарні жінка померла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів