У будинку театру на проспекті Свободи загасили сміття (відео, оновлено)

09:00 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

До ліквідації займання залучили 12 рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

«28 серпня о 21:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Свободи, 26 у Львові. Займання виникло в під’їзді на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку.

Мешканці будинку намагалися самотужки ліквідувати загорання за допомогою вогнегасників, але пожежа лише поширювалася. Місцеві жителі викликали на допомогу вогнеборців. Уже за п’ять хвилин рятувальники прибули на місце події. Пожежу сміття на площі чотирьох квадратних метрів локалізували о 22:03 та повністю ліквідували о 22:08.

До ліквідації пожежі залучили 12 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Причина виникнення пожежі встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав».

Про це повідомили сьогодні, 29 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС. Раніше депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської орагнізації «Варта 1 Ігор Зінкевич повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»«Щось горить в театрі Заньковецької. Свідки зазначають, що дах будівлі театру горить». Але, як виявилося згодом, займання виникло в під’їзді на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку, розташованого під спільним дахом з театром.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів