У Львові за півтори години повідомили про десять «замінувань»

16:15 26 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: infozakon.com

Зокрема, як повідомила в суботу начальник відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, – залізничного вокзалу, семи готелів, ресторану й хостелу.

Західна інформаційна корпорація передає сьогодні, 26 липня, в повідомленні «У Львові одразу 10 повідомлень про «мінування» – перевіряють вокзал, готелі і ресторан»:

«Упродовж 1,5 години до правоохоронців надійшло десять повідомлень про замінування тих чи інших об’єктів у місті Львові. Про це у коментарі IA ZIK повідомила начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

«Серед цих об’єктів – залізничний вокзал, сім готелів, один хостел і один ресторан. Зараз ми їх ретельно обстежуємо і перевіряємо, чи є там вибухонебезпечні предмети, чи немає. Також з’ясовуємо, хто телефонував – чи це та сама особа, чи різні. Проводяться всі необхідні заходи», – зазначила Добровольська. За її словами, наразі вибухонебезпечних предметів на жодному з об’єктів не виявлено.

Натомість інтернет-видання «Zaxid.net» передає в суботу в повідомленні «За півтори години у Львові «замінували» 10 різних приміщень»:

«Упродовж півтора години правоохоронці отримали повідомлення про замінування десяти об'єктів у місті Львові.  Про це у коментарі «Zaxid.net» повідомила начальник відділу зі зв’язків з громадськістю Львівського обласного управління міліції Світлана Добровольська. 

Мова про готелі, хостели, ресторани та залізничний вокзал, розповіла речниця ГУ МВС у Львівській області. Серед «замінованих», відповідно до отриманих повідомлень, готель «Вольтер» на вул Замарстинівській, 130, готель «Жорж» на пр. Свободи та готель «Дністер» на вул Матейка. Зі слів Добровольської, в даний час ведеться ретельна перевірка кожного із об’єктів, про замінування яких правоохоронці отримали повідомлення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів