На перехресті Виговського й Любінської у Львові привертатимуть увагу до дітей з кризових сімей

13:10 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: koda.gov.ua

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перехресті вулиць Виговського та Любінської організують промо-акцію «День без добра – марний день».

У прес-службі міської ради повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову», що сьогодні, 21 листопада, до загальноукраїнського Дня Гідності та Свободи, з 14.00 до 15.00 працівники відділу соціальної роботи Залізничного району міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організують на перехресті вулиць Виговського та Любінської промо-акцію «День без добра – марний день». Мета заходу – привернути увагу мешканців міста Львова до потреби постійної підтримки дітей з кризових сімей, а саме сімей учасників АТО, вимушених переселенців зі Сходу країни, багатодітних опікунських та малозабезпечених.

Під час заходу соціальні фахівці роздаватимуть перехожим прапорці з написом «День без добра – марний день» та закликатимуть мешканців підтримувати та поширювати традицію благодійності та меценатства, яка вже невід’ємною традицією нашого міста. начальник відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрій Тибінка розповів також: «Таким заходом соціальні фахівці прагнуть пробудити в серцях людей бажання бути корисними суспільству, завжди прийти на допомогу ближньому. Таким чином нагадати про ідеали Революції гідності, річницю якої українці відзначають у цей день».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів