У Львові з 12.00 до 18.00 збиратимуть одяг сиротам

09:34 30 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки благодійного проекту «Шафа» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Речі, які не підійдуть школі-інтернату, сиротинцю та лікарні віддадуть до спільноти взаємодопомоги «Емаус Оселя».

Сьогодні, 30 серпня, з 12.00 до 18.00 біля головного входу до львівського Парку культури імені Богдана Хмельницького організатори благодійного проекту «ШАФА» збиратимуть в рамках «Кавунового фестивалю» одяг для дітей, віком шести-вісімнадцяти років, які навчаються у Санаторній школі-інтернаті №1 Богдана-Ігоря Антонича, котр спеціалізується на навчанні, вихованні й оздоровленні дітейі з серцево-судинними недугами та для маленьких мешканців (віком 3-6 років) Львівського дитячого будинку №1 для дітей-сиріт. Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також передали:

У Вашій шафі є одяг, який ви купили і жодного разу не одягали? Який завеликий/замалий на Вас? Який Ви просто не носите, але шкода викинути? Якщо Ви відповіли хоча б на одне запитання «так», тоді долучайтесь до благодійного проекту «Шафа».

Цим закладам потрібен чистий та хорошої якості сезонний одяг. В основному акцент на взутті. Для дітей-сиріт, віком три-шість років потрібний лише зимовий одяг та взуття.

Організатори благодійного проекту «ШАФА» вже втретє у Львові здійснюють благодійний збір одягу та взуття для нужденних. На сьогодні ними вже було зібрано понад чотири тонни одягу для потребуючих. Речі отримали бездомні люди та пацієнти Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Для пацієнтів лікарні в неділю все ще можна принести речі, які вони можуть використовувати для арт-терапії – власне виготовлення різного роду виробів ручної роботи (пошиття ляльок, біжутерії з бісеру, вишивання, в’язання, клеєння, орігамі тощо). Пацієнтам потрібні нитки, дротики, канцелярія, фарби, ручки тощо. Також можна приносити білизну, шкарпетки, тапочки та постіль.

Речі, які не підійдуть школі-інтернату, сиротинцю та лікарні віддадуть до спільноти взаємодопомоги «Емаус Оселя».

Сайт школи-інтернату: http://sanatorna-school.com.ua/istoriia-shkoly.html

Сайт дитячого будинку: http://orphancenter.org.ua/львівський-дитячий-будинок-№1/

Сайт психіатричної лікарні: http://kulparkiv.org.ua/

Сайт Емаус Оселі http://emaus-oselya.org/ua/

Детальна інформація про заходи проекту «Шафа»: 

https://www.facebook.com/events/1643208942631000/

https://www.facebook.com/groups/824128600974287/

Додаткова інформація за телефонами: +380673933939, +380936180876, +380500749433».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів