У Львові цього року стягнули з розміщувачів рекламних оголошень у недозволених місцях майже 20 тисяч грн

13:10 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з початку 2014 року працівники відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» склали 81 протокол за фактом несанкціонованого розклеювання рекламних оголошень.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 листопада, «Щоденному Львову», що з початку 2014 року працівники відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» склали 81 протокол за фактом несанкціонованого розклеювання рекламних оголошень. У повідомленні також зазначено:

«За даними адмінкомісій при районних адміністраціях, які розглядають адмінпротоколи та застосовують штрафні санкції, станом на сьогодні, порушники оштрафовані майже на 20 тисяч грн. Надалі працює система «голосовий інформатор», яка додзвонюється до правопорушника, повідомляє про вчинення ним порушення і, надавши контактні дані, закликає звернутися до КП «Адміністративно-технічне управління».

Начальник відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління Марина Кустова розповіла також:  «Усім, хто до нас звертається, ми надаємо необхідні роз’яснення щодо незаконності розміщення оголошень на елементах благоустрою та повідомляємо про наявний перелік інформаційних щитів, які розташовані у найбільш людних місцях і призначені для розклеювання рекламної продукції. Ми сподіваємося, що, отримавши усю необхідну інформацію, порушники в майбутньому дотримуватимуться «Правил благоустрою м. Львова» і розклеюватимуть рекламні матеріали лише у визначених місцях. Зв’язатися з нами можна за номером 244-31-73».

Нагадаємо, сума штрафних санкцій за розвішування рекламних оголошень у недозволених місцях становить від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів