У Львові готові до опалювального сезону лише 54,5% житлових будинків

10:32 3 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

Поки що відсутні акти готовності у 740 будинків.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 1 вересня акти готовності будинку до зими підписані у 885 будинків, які обслуговує це теплопостачальне підприємство. Це 54,5% від загальної кількості. Поки що відсутні акти готовності у 740 будинків. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли також:

«Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, враховуючи позитивну минулорічну практику, з середини вересня ми можемо розпочати поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, в разі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати.

Для того, щоб заповнити водою внутрібудинкову системи, необхідно, щоб будинок був технічно готовим. Про це свідчить підписаний акт готовності будинку до зими. На сьогодні такі акти підписані у 885 будинків житлового фонду. 

Найнижчий відсоток актів готовності в будинків ОСББ, ЖБК і КЕВ Львова (вулиці Стрийська, Гашека й Максимовича). Тому, звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити ситуацію і забезпечити технічну готовність будинків до опалювального сезону». 

Щодо актів готовності бюджетних установ то, із 159 закладів освіти акти готовності мають 83 споживачі; із 50 закладів медицини акти мають 23 споживачі. Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів