У Львові вирішуватимуть долю будинку XIX століття

13:00 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

Будинок №6 на вулиці Поповича хочуть розібрати.

На сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили в понеділок, 15 липня, що сьогодні 18:00 у Личаківській районній адміністрації на вулиці Костя Левицького (№67) у Львові розпочнеться громадське слухання проекту детального плану території детального плану території у районі вулиць Мартовича, Григоровича й Дудаєва.

На сторінці ГО «Варта 1» у «Facebook» також опублікували фото будинку №6 на вулиці Поповича й написали: «Вирішуватиметься доля цього будинку і цього кварталу. Треба бути. Особисто. Цей будиночок XIX у самому серці Львова, у підніжжі історичного кварталу Каліча Гора хочуть зруйнувати. Розібрати на будівельне сміття!».

«Атмосферний квартал без жодної новобудови вже більше століття. Тут знімають майже всі фільми, чиї зйомки проходять у Львові. Все банально – власник викупив всі квартири будинку №6 на вулиці Поповича, створив ОСББ «Грушевський» і тепер хоче перетворити нашу історію на купку будівельних відходів. А натомість вгрохати шестиповерхову сучасну будівлю», – поінформували також сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», у понеділок, 15 липня, 18:00 у Личаківській районній адміністрації на вулиці Костя Левицького (№67) у Львові розпочнеться громадське слухання проекту детального плану території детального плану території у районі вулиць Мартовича, Григоровича й Дудаєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів