У Львові вилучили артснаряд

09:20 18 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили й знищили 17 вересня 75-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Про це повідомили в середу, 18 вересня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «Боєприпас був виявлений під час прибирання прилеглої території ТзОВ «Торгово-будівельний альянс на відстані 400 метрів від житлового будинку №407б на вулиці Зеленій у Львові. З початку року на території Львівської області було виявлено 549 вибухонебезпечних предметів та 61 набій до стрілецької зброї, в 260 місцях».

«Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Рятувальники застерігають мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки – вони можуть вибухнути, що призведе до травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету слід негайно телефонувати до Служби порятунку за номером 101!», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів