У Львові встановлюють другий підземний контейнерний майданчик для збору ТПВ

10:45 4 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Львівспецкомунтранс» розпочав роботи зі встановлення підземного контейнерного майданчика для збору для змішаних відходів і вторинної сировини на вулиці Ранковій, 49.

Про це повідомили в четвер, 4 липня, в прес-службі Львівської міськради. У «Львівспецкомунтрансі» зазначили: «Зокрема вчора ми демонтували старий майданчик. І вже скоро мешканці зможуть користуватися надзвичайно функціональними підземними контейнерами європейського зразка. Нова технологія дозволяє локалізувати неприємні запахи, робить прибудинкову територію естетично привабливішою за рахунок того, що контейнери заховані повністю під землею, сприяє покращенню санітарного стану загалом, вміщує набагато більше відходів, забезпечує ретельне сортування та захищає сміття від опадів та вітру (воно не намокає та не розлітається)».

«14 червня цього року виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення «Про влаштування підземного контейнерного майданчика для збору побутових відходів». «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» встановить новий підземний контейнерний майданчик на вулиці Ранковій власним коштом», – поінформували також у міськраді.

«Це вже буде другий підземний контейнерний майданчик для збору ТПВ, облаштований у Львові. Перший підземний контейнерний майданчик для збору побутових відходів минулого року встановила власним коштом компанія «Грінера Україна» на площі Соборній», – повідомили також у міськраді

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів