У Львові водночас «замінували» три об'єкти – вокзал, військову частину й торгово-промислову палату

15:24 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

У зазначені місця прибули вибухотехніки, почалася евакуація людей.

У Львові сьогодні невідомі упродовж 30 хвилин повідомили про мінування трьох об'єктів міста: центрального залізничного вокзалу (площа Двірцева), території військової частини Національної гвардії України (вул. Стрийська), Львівської торгово-промислової палати (вул. Стрийська). Як повідомила кореспонденті інформаційної агенції УНІАН начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська, сьогодні, об 11.15 до військової частини національної гвардії України зателефонував невідомий, який повідомив, що територія і будівля військової частини заміновані.

Упродовж наступних 30 хвилин було зафіксовано ще два анонімні повідомлення про мінування: черговому центрального залізничного вокзалу «Львів» та в офіс Львівської торгово-промислової палати. На місце події прибули підрозділи сил цивільного захисту міста та області, вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи міліції, медики «швидкої» та працівники інших підрозділів, які задіюються у даних випадках. Здійснюється евакуація людей.

Причому з початку червня в місті Львові зафіксовано вже понад 50 анонімних повідомлень про мінування об'єктів у місті. Як встановили правоохоронці, більша частина з них була здійснена із зони АТО.

Натомість з початку вересня зафіксовано близько 10 повідомлень про мінування у Львові. Про це повідомляється сьогодні, 15 вересня, на сайті інформаційної агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів