У Львові влаштували для бездомних благодійну вечерю

11:12 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

До приготування страв долучились підопічні бабусі міського територіального центру.

«З метою вшанування пам’яті про жертв голодоморів, у Львові організували благодійну вечерю для безхатченків, які отримують соціальні послуги у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб», – повідомили сьогодні, 30 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Організатори заходу – Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, Львівський міський територіальний центр, управління соціального захисту Львівської міської ради, за підтримки ринку «Добробут», який надав значну частину необхідних продуктів.  

Виконувач обов’язків директора Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб Олександр Бородін розповів: «В дні пам’яті жертв Голодоморів ми спільними зусиллями вирішили приготувати для наших підопічних благодійну вечерю із традиційним українським борщем та кулішем. До приготування страв долучились підопічні бабусі Львівського міського терцентру разом з працівниками, які з теплотою людського серця й потребою допомоги ближньому готували благодійний вечір».

Своєю чергою, виконувач обов’язків начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин повідомив: «Події, які відбулись на території сучасної України 1932-33 років, навіки залишаться в серцях громадян. Наш обов’язок цю пам'ять підтримувати і поширювати правду про ті події, які ретельно приховувались тодішнім режимом. Саме тому в ці дні ми вирішили зробити особливу вечерю з домашніми стравами, оскільки бездомні, не маючи домашнього тепла, потребують єдності й всебічної підтримки».

А директор Львівського міського територіального центру Віталій Брославський зазначив: «Наші підопічні радо відгукнулись на пропозицію долучитись до цієї соціальної акції, адже є небайдужими й відчувають потребу допомогти ближньому. Про це свідчить й та енергія, з якою відбувався процес приготування, й радість в очах від можливості творити добро».

З питань співпраці, прохання звертатись у Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб на вулиці Кирилівській (№3а) за телефонами: 233 14 79 або 233 10 49».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів