У Львові відремонтують вулицю Курмановича

17:00 18 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Наприкінці вересня – на початку жовтня планують розпочати ремонт вулицю Курмановича у Львові.

Про це повідомили в середу, 18 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Це одна з найбільш критичних ділянок доріг в місті. Цього року планують виконати чималий об’єм робіт».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив на брифінгу: «Ми вкінці місяця будемо приступати до вулиці Курмановича. Це дуже складна ділянка, дорога є одною з найбільш проблемних в місті. Думаю, до кінця року також великий об’єм робіт по вул. Курмановича ми зробимо».
«Як уточнили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, тендер на ремонт цієї вулиці вже провели. Зараз готуються документи для підписання угоди з переможцем тендеру. Вулицю будуть ремонтувати на ділянці від вулиці Академіка П’ясецького до вулиці Данила Апостола», – поінформували також у міськраді.

Керівник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець розповів: «На вулиці Курмановича буде проведено капітальний ремонт. Наразі маємо бюджетних призначень на ці роботи у сумі 36 мільйонів гривень, загалом проект вартує 71,5 млн. гривень. Там буде замінено дорожнє покриття, облаштовано дощову каналізацію, вело-пішохідну інфраструктуру, газони, хідники, буде замінено водопровід, також буде зовнішнє освітлення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів