У Львові відремонтували найскладнішу ділянку вулиці Замарстинівської, – ЛМР

13:40 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Роботи з реконструкції на ділянці вулиці Замарстинівської від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької планують повністю завершити до кінця цього року.

Про це повідомили в понеділок, 15 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Дорога залишиться у тих відстанях, в яких була до ремонту, й буде вимощена бруківкою. Вся бруківка, яка була демонтована, використовується для замощення дорожнього покриття».

«Сьогодні, 15 липня, для проїзду транспорту відкрито ділянку вулиці Замарстинівської, від вулиці Липинського до вулиці Баронча. Міський голова Львова дав доручення розробити проект та передбачити кошти на ремонт сусідньої вулиці Малинової», – поінформували також в обласному управлінні поліції.
Міський голова Львова Андрій Садовий розповів: «Найскладніша ділянка на вулиці Замарстинівській – вже позаду. Йдемо чітко вперед. Сьогодні я маю сто відсотків впевненості, що до кінця цього року вулиця Замарстинівська буде відремонтована до вулиці Гайдамацької, до вулиці Торф’яної. І трамвай №6 відновить свою роботу».

«Надзвичайно складні були роботи, бо були плавуни і 80% всієї роботи – це підземні комунікації, які повністю замінили. Тут також поставили якісні дощоприймачі. Якість робіт на високому рівні. Графіки, які були погоджені, дотримуються», – поінформував також Андрій Садовий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів