У Львові відновлено маршрут трамваю №6

09:22 13 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, трамваї №6 повернулися в напрямку від центру на зупинки станція «Підзамче» – вулиця Остряниці – вулиця Промислова – вулиця Волинська – трамвайне депо – на вимогу – фабрика «Світанок» – вулиця Городницька – вулиця Миколайчука.

У прес-службі міської ради повідомили у понеділок «Щоденному Львову» про відновлення маршруту трамваю №6. У повідомленні також конкретизують:

«Відсьогодні трамвайний маршрут №6 курсуватиме у звичному, не зміненому, режимі. Вчора відбулася обкатка на ділянці Підзамче – вулиця Миколайчука.

Нагадаємо, на численні прохання львів’ян за дорученням міського голови ЛКП «Львівелектротранс» проводив роботи для повернення трамвайного маршруту №6 до стаціонарного режиму роботи. Остаточною датою запуску було 15 жовтня, однак на підприємстві справилися до 12 жовтня.

Раніше трамвай №6 від центру курсував до вулиці Торф’яної (проміжні зупинки – вулиця Гайдамацька, вулиця Городницька, фабрика «Динамо»). Зараз у напрямку від центру трамваї повернулися на зупинки станція «Підзамче» – вулиця Остряниці – вулиця Промислова – вулиця Волинська – трамвайне депо – на вимогу – фабрика «Світанок» – вулиця Городницька – вулиця Миколайчука».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів