У Львові відкрили центр денного дозвілля літніх людей

10:45 22 вересня 2017 р.

Фото до новини

У міськраді запевнили: «Старенькі зможуть цікаво проводити час в колі однодумців-однолітків».

У прес-службі Львівської міськради поінформували в п’ятницю: «Вчора, 21 вересня, в мультицентрі «Флешк@» при Центральній міській дитячій бібліотеці на вулиці Окуневського (№3) відкрили ще один центр денного дозвілля для літніх львів’ян. Він створений для того, аби дідусі і бабусі могли соціалізовуватися, оскільки це одна з базових потреб кожної людини. Тепер старенькі зможуть цікаво проводити час в колі однодумців-однолітків у Шевченківському районі нашого міста».
У відділенні соціально-побутової реабілітації Львівського міського територіального центру розповіли: «Програма відкриття центру денного дозвілля передбачала зустріч з прекрасною поетесою та знаним адвокатом, патріоткою нашої держави Наталею Крісман. У свято Різдва Пресвятої Богородиці солістка народного самодіяльного хору «Нескорені» Слава Гунько виконала духовні пісні. Також під час відкриття виступила Любов Шумська – член Ліги Жінок України. Для літніх львів’ян українські мелодії виконав представник з УТОСу Ігор Дзвінковський під акомпанемент баяну».
Про це повідомили сьогодні, 22 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Захід організовано відділенням соціально-побутової реабілітації та Шевченківським відділенням соціальної допомоги вдома Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів