У Львові відкрили найбільший в Україні візовий центр (відео)

12:22 7 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У торговому комплексі «Форум Львів» здатні приймати майже три тисячі людей на день.

У Львові відкрився найбільший візовий центр в Україні. Відтепер він працює в новому торговому комплексі «Форум Львів» і здатний прийняти майже три тисячі людей на день.

Окрім якості послуг та комфорту, тут приділяють значну увагу захисту персональних даних. Регiональний директор з країн Схiдноï Європи «VFS Global» запевнив: «Ми гарантуємо безпеку інформації таким чином, що вся інформація є лише в нашій системі, інформація не йде далі, ні ж до наших місій, з якими ми працюємо, тобто тільки до дипломатичних партнерів, до консулів посольств».

У візовому центрі можна подати документи для отримання дозволу на в'їзд до 18 країн Шенгенської зони, а також у Канаду. Якістю послуг центру відвідувачі задоволені.

Загалом в Україні працює 17 представництв компанії «Візовий Сервiс Центр», яка є ексклюзивним мiжнародним партнер компанiï «VFS Global».

Усі вони пройшли модернізацію, збiльшили площi та штат працiвникiв. Візові центри оснащені найсучаснішою технікою.

Про це повідомили сьогодні, 7 лютого, на «Телеканалі новин «24».

Нагадаємо, що МЗС України нещодавно поширив коментар з приводу того, що міністерство закордонних справ не здійснює реєстрацію, акредитацію, ліцензування компаній-постачальників послуг з прийому візових клопотань, не має жодного впливу ані на процес відбору таких компаній європейськими партнерами, ані на операційну діяльність візових центрів на території України. Про це писав DailyLviv  5 лютого ц.р.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів