У Львові міська влада відкоригувала свіжі заборони Уряду

22:18 3 квітня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 3 квітня, на засіданні комісії ТЕБ і НС прийняли рішення про функціонування деяких суб’єктів підприємництва у Львові.

Йдеться про важливі підприємства, необхідні для забезпечення потреб населення, зокрема, майстерні з шиномонтажу, хімчистки, пральні, магазини автозапчастин та запчастин для продажу сільськогосподарської техніки. Натомість діяльність деяких закладів заборонили.

«Сьогодні на засіданні комісії ТЕБ і НС було прийняте рішення про дозвіл на функціонування окремим суб’єктам господарювання. В першу чергу це стосується майстерень з шиномонтажу, хімчисток, пралень, магазинів автозапчастин і запчастин для продажу сільськогосподарської техніки. Окрім того, заборонено функціонування фотосалонів, магазинів з канцелярським приладдям і магазинів побутової техніки. Їм дозволено функціонувати лише в режимі доставки товару безпосередньо до домівки замовника», - зазначила очільниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умова загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна.

Також вона зазначила, що у місті й надалі заборонене функціонування ломбардів.

Також на засіданні комісії ТЕБ і НС затвердили детальний порядок поховань осіб з підозрою на коронавірус або ж тих, хто мав коронавірусну інфекцію. У цьому порядку детально розписано організацію проведення відповідних поховань для близьких померлої людини та всіх працівників ритуальних служб.

Про це інформує пресслужба ЛМР

Нагадаємо, що Уряд з 6 квітня посилив надзвичайну ситуацію у боротьбі проти COVID-19.  Прийняв постанову, яка діятиме до 24 квітня, якщо не буде продовжена у разі необхідності. Таких слів, як "шиномонтаж", "хімчистки", "пральні" в урядовій постанові немає. Зате п.8 забороняє роботу суб’єктів господарювання торговельного і побутового обслуговування населення. Проте постанова Кабміну набуває чинності лише після опублікування в офіційному друкованому виданні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів