У Львові відбулася міжнародна конференція

15:20 12 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Військовослужбовці Збройних Сил України, США, Республіки Польща, а також близько трьох десятків військових експертів та провідних журналістів цих країн взяли участь у міжнародній конференції, присвяченій феномену та викликам гібридної війни, яка триває зараз на сході нашої держави.

Про це повідомили в середу, 12 червня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Міжнародний захід, організований військовими журналістами Інформаційного агентства міністерства оборони України спільно із польським фондом «Науково-дослідний центр Польща-Україна» проходив у Львові, в 58-му Будинку офіцерів.

Голова фонду «Науково-дослідний центр Польща-Україна» журналіст Даріуш Матерняк наголосив: «Гібридна агресія є одним з найсерйозніших викликів для країн Центральної та східної Європи. Україна зазнала потужного удару з боку Росії, інші країни Центральної та Східної Європи теж зітнулись з потужними викликами для своїх національних безпек. Ключовими питаннями протидії є чітка співпраця між всіма державними та громадськими структурами держав. Саме про це ми і будемо говорити».

«Підсумком конференції стало відпрацювання спільного інформаційно-комунікативного контенту між військовими, журналістами та експертами різних країн», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів