У Львові відбудеться підсумковий «Форум відповідальних людей»

17:45 18 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/forumvidpovidalnyh

22-23 листопада у Патріаршому домі на вулиці Хуторівка (№35б) у Львові відбудеться підсумковий Форум відповідальних людей «Куди, кого ведеш?».

Про це повідомили в понеділок, 18 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що «Форум відповідальних людей» – це  платформа для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проектів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів, та просто відповідальних людей України. Впродовж двох днів у форматі дискусій та практик учасники говоритимуть про лідерів, які творять середовища, та середовища, які творять лідерів.

Організатор форуму – Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ. Секретар Патріаршої комісії у справах молоді Орест Гевак зазначив: «Ми будемо говорити про лідерів, які творять середовища, та про середовища, які творять лідерів. Якщо середовище не розвивається, то перестає існувати, а якщо розвивається, то навпаки — творить нових лідерів».

Мета форуму – запровадження нового формату зустрічей для молодих людей з різних середовищ, але із спільними цінностями та цілями, а також вибудовування довіри та співпраці у суспільстві між представниками різних сфер громадськості. Крім того, вони прагнуть донести основну тезу, що відповідальність — це цінність, яку треба культивувати в кожному з нас, тож варто підвищувати рівень обізнаності громадян про цінності та можливості, шляхом просвіти та проведення панельних дискусій та практик.

Як інформував «ЩЛ», львів'яни відкрито обговорять розвиток Франківського району.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів