У Львові в маршрутному автобусі №16 помер пенсіонер

22:30 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Речник відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська повідомила в середу: «Сьогодні близько 20:00 до нас надійшло повідомлення, що в автобусі раптово помер чоловік».

На сторінці громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 4 березня: «Сихів, біля «Іскри» в автобусі №16 померла людина, слідча оперативна група вже на місці, працюють, тіло лежить біля автобуса. Причина смерті поки що не відома».

Цю інформацію  підтвердила інтернет-виданню «Zaxid.net» речник відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська, повідомивши:

«Сьогодні близько 20:00 до нас надійшло повідомлення, що в автобусі раптово помер чоловік. Йому було близько 80 років. На тілі не виявлено жодних ознак насильницької смерті. Причину смерті пенсіонера зараз встановлюють медики».

До слова, на тій же сторінці громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» розміщено допис Олега Хоми під заголовком «Відчуй себе худобою, або маршпутки по-новому»: 

«Мав сьогодні прекрасну можливість відчути на собі всі переваги нових правил перевезення пасажирів в загальногромадському транспорті. Атмосферу просто не передати.

Ні, це не 90-ті. Я думаю тоді все-таки було комфортніше.

Моя поїздка почалась на зупинці біля «Арсену» на Чорновола. Народу очікувало на маршрутку чоловік 50 (як для неділі обіду – це нереально), спішив дуже, тому «з горем пополам» запресувався в 41-шу.

А далі ще більш переповнені зупинки, люди, в яких не витримували нерви, заривались в маршрутку з нервами і матами, в стилі «я вже другу годину чекаю», діти плачуть, пенсіонерам стає погано... Я особисто не доїхав до місця призначення, мав необережність вийти, щоб випустити людей на зупинці, а назад вже можливості зайти не було, та й залишалось небагато, плюнув на те все і пішов пішки...

Зауважте то була неділя а що буде завтра? Я розумію, те що дизпаливо дорожчає, і нормально піднімати в такому разі ціну за проїзд.

Наша влада, між тим, щоб підвищити плату за проїзд або влаштувати бидлоперевезення (збільшення інтервалу курсування, заміна маршруток великого класу на звичайні «Еталони») – вибрала варіант номер два. Особисто я дуже рідко користуюсь нашим громадським транспортом, але якщо в когось буде бажання в час пік когось з тих скотів, які прийняли такі рішення запхати в бидлотранспорт – і не випускати до кінцевої, з радістю долучусь до такої акції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів