У Львові увімкнуть на п’ять хвилин сирени

10:40 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У середу, 20 березня, з 14.50 до 14.55 триватиме упродовж п’яти хвилин навчальне оповіщення населення увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби телебачення та радіомовлення.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Сирени вмикатимуть з навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Тож мешканців просять зберігати спокій. Також для визначення рівня та якості озвучення, проводитимуть електронне опитування мешканців».

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР зазначили: «Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на частоту 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключіть на ефірний канал аналогового телебачення «Перший Західний» (57) канал і на ефірний канал цифрового телебачення «UA:Львів» та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації».

«Для визначення рівня озвучення сигналами електричних сирен території міста Львова, буде електронне опитування населення. Для цього достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань. На підставі цього опитування, проведуть роботи з удосконалення системи оповіщення та покращення якості озвучення», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів