У Львові тимчасово не курсуватимуть до вулиці Університетської тролейбуси №2, 9, 10, 20, 7, 12

17:10 11 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: alltransua.com

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, який перебуває у церкві святого Юра, та перекриттям частини вулиці Листопадового Чину та площі святого Юра, тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20, 7, 12 тимчасово не курсують до Національного університету імені Івана Франка.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 11 лютого, «Щоденному Львову», що, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, який перебуває у церкві святого Юра, та перекриттям частини вулиці Листопадового Чину та площі святого Юра, тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20, 7, 12 тимчасово не курсують до Національного університету імені Івана Франка. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, тролейбуси №7 та №12 курсують тільки до площі Кропивницького та у зворотному напрямку. А тролейбуси № 2, 9, 10 та 20 – до вулиці Ангеловича та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, за інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, сьогодні з 17.00 год. і до неділі, 15 лютого, біля собору святого Юра буде змінено організацію дорожнього руху. Так, буде перекритий рух транспорту вулицею Листопадового Чину на ділянці від перехрестя з вулиці Гоголя та площі Юра до вулиці Шептицьких.  

Вулицею Гоголя здійснюватиметься виїзд на вулицю Городоцьку. Заїзд на площу святого Юра вулицею Митрополита Андрея буде закритий. Об’їзд площі святого Юра – вулицями Митрополита Андрея та Шептицьких. 

Заїзд до готелю «Дністер» з вулиці Матейка буде закритий, а здійснюватиметься з вулиці Соломії Крушельницької. Міські автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку вулицями Городоцькою та Бандери.

«Автобуси №2А курсуватимуть вулицями Бандери й Городоцькою до церкви святого Анни та у зворотному напрямку», –зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко. Львівська міська рада просить усіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до ситуації та вибачити за тимчасові незручності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів