У 2015 році склали 34 протоколи за невиконання вимог благоустрою у Львові

11:54 9 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivnews.net

«Адміністративно-технічне управління» районні адміністрації та ЛКП житлового господарства не виявили у 2015 році суттєвих порушень правил благоустрою міських територій.

«У період проведення сезонних робіт КП «Адміністративно-технічне управління» контролює дотримання Правил благоустрою міста Львова – запевнили сьогодні, 9 жовтня, «Щоденний Львів» у прес-службі міської ради, де також розповіли:

«У зв’язку з настанням осіннього сезону, актуальним стає питання про своєчасне прибирання та вивезення опалого листя. КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує, що, згідно з розпорядженням міського голови від 26 вересня 2007 року №452 «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у місті Львові» та ухвали від 21 квітня 2011 року №376 «Про Правила благоустрою місті Львова», спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів на території міста заборонена. З початку року, станом на 7 жовтня 2015 року, сектор нагляду за станом благоустрою міста Львова здійснив 819 обстежень дотримання вимог «Правил благоустрою Львова».

За фактами невиконання вимог благоустрою складено 34 протоколи (з яких 13 – за самовільне скидання всіх видів відходів, ґрунту тощо у невідведених для цього місцях, шість – за несвоєчасне прибирання території, у тому числі прилеглої та закріпленої, відповідно до розпорядження міського голови або голови відповідної районної адміністрації, 15 – за незадовільне утримання прибудинкових територій, територій підприємств і організацій). Заступник директора КП «Адміністративно технічне управління» Леонід Назаренко  повідомив: «Щороку ми закликаємо дотримуватись Правил утримання територій міста у чистоті. Збирання листя у мішки та його подальше вивезення дозволяє уникнути повторного засмічення вулиць Львова, а також не завдає шкоди мешканцям міста, особливо тим, у кого наявні захворювання дихальної системи».

Завдяки злагодженій роботі працівників КП «Адміністративно-технічне управління», районних адміністрацій та ЛКП житлового господарства, у 2015 році не виявлено суттєвих порушень правил благоустрою міських територій, у тому числі спалювання листя та відходів, з боку суб’єктів господарювання та мешканців міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів