У Львові цього року 331 раз вимагали від будівельників прибрати за собою сміття

18:22 1 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» склали з початку 2015 року 331 вимогу та 13 протоколів щодо забруднення території, викликаного виконанням будівельних робіт понад нормативні терміни, вказані у дозволі.

У Львові постійно відбуваються ремонтні роботи, місто покращують для комфортного проживання мешканців. На жаль, після цього нерідко залишається будівельне сміття та пошкоджена дорожня поверхня.

КП «Адміністративно-технічне управління» звертає увагу представників організацій на порядок ліквідації проведення ремонтних робіт у разі виникнення аварій на інженерних мережах чи спорудах, які встановлені в Правилах благоустрою і утримання території міста Львова (п.ункт 15).

Згідно з Правилами благоустрою, для ліквідації пошкоджень інженерних мереж надано одну доба. В особливо складних випадках термін виконання робіт може бути продовжений до трьох діб – за погодженням керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Після визначення обсягу пошкодження елементів благоустрою при ліквідації аварії виконавець робіт зобов’язаний надати балансоутримувачу копію договору з підрядною організацією або гарантійного листа на відновлення благоустрою у терміни: на магістральних вулицях – до однієї доби, в інших місцях – до десяти діб.

У разі невідновлення благоустрою у зазначений термін, виконавець робіт притягується до адміністративної відповідальності, сплачує штраф у визначеному порядку, а аварійний дозвіл районної адміністрації переводиться у плановий дозвіл на виконання робіт з новими термінами відновлення благоустрою (платний), про що інформується виконавця робіт.  Якщо відновлення благоустрою здійснюється більше десяти днів, до власника мережі застосовуються штрафні санкції, згідно з вимогами пункту 13 сттатті 10 та пункту 4 статті 42 Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» з початку 2015 року склали 331 вимогу та 13 протоколів щодо забруднення території, викликаного виконанням будівельних робіт понад нормативні терміни, вказані у дозволі (Правила благоустрою і утримання території міста Львова, п. 20.1.17.). Про це повідомили сьогодні, 1 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів