У Львові тепло постачають лише трьом бюджетним установам (відео)

12:36 5 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відповідно до розпорядження №381 «Про призупинення подачі теплоносія для опалення», призупинено подачу теплоносія до усіх споживачів підприємства. Таке рішення прийнято, зважаючи на зростання температури повітря, з метою економії енергоносіїв.


Відео: 112 Україна

У прес-службі міської ради повідомили у середу «Щоденному Львову», що, відповідно до розпорядження №381 «Про призупинення подачі теплоносія для опалення», призупинено подачу теплоносія до усіх споживачів підприємства. У повідомленні також конкретизують:

«Таке рішення прийнято, зважаючи на зростання температури повітря, з метою економії енергоносіїв. За словами тепловиків, призупинення подачі опалення дозволить уникнути нераціонального споживання газу, а отже економи газ і, відповідно, економити кошти споживачів.

У той же час, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснюємо на підставі звернень керівників закладів.  Так, на основі листів-звернень опалення отримує Комунальна 3-а міська клінічна лікарня на вул. Рапапорта, 8, Львівський державний онкологічний регіональний діагностичний центр на вул. Гашека, 2а, Обласна клінічна лікарня, вул. Чернігівська, 7.

«У наш час кожен повинен усвідомлювати усю відповідальність за нераціональне використання енергоносіїв. Тому, коли погодні умови дозволятимуть, ми, як і минулого року, будемо призупиняти подачу тепла, щоб економи газ і економити кошти. 

Також проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря, щоб, в разі пониження температури, відновити подачу тепла в помешкання львів’ян. Належним чином проведені ремонтні роботи у літній період, які ми маємо можливість проводити завдяки дії двоставкового тарифу на тепло, дозволяють максимально швидко подати опалення до наших споживачів. У перший день опалювального сезону, 22 листопада, опалення отримали 97% наших споживачів», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, відповідно до розпорядження №381 у Львові з 4 листопада призупинено подач тепла, у зв’язку з потеплінням».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів