У Львові створять Сихівський і Шевченківський районні військкомати

22:18 30 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Голова обласної державної адміністрації Олег Синютка підписав розпорядження про створення десяти нових військових комісаріатів.

У Львівській області створять десять нових військових комісаріатів. Відповідне розпорядження підписав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка у вівторок, 28 липня. Зокрема, йдеться про: Буський, Городоцький, Кам'янка-Бузький, Миколаївський районний, Мостиський, Перемишлянський, Старосамбірський і Червоноградський районні військові комісаріати та Сихівський і Шевченківський районні військові комісаріати Львова. Про це повідомили сьогодні, 30 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також цитують:

«Такі заходи перш за все створять зручності для громадян, які проживають у цих районах, адже значно зекономить їм час проведений в дорозі, – кажуть військові комісари. – Також це покращить комунікацію представників військового комісаріату з військовозобов’язаними, призовниками та їхніми родичами. Востаннє така кількість військових комісаріатів була у 1992 році та показувала досить хороші результати своєї діяльності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів