У Львові стартувало ще одне громадське слухання

16:40 24 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 24 травня, у Львові розпочалося громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі колишнього кооперативно-садівничого товариства «Відпочинок», яке триватиме до 15 червня 2018 року.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Проектом детального плану території у районі колишнього кооперативно-садівничого товариства «Відпочинок» охоплено територію, площею 1,6 га. Розрахунковий термін реалізації детального плану території – сім років, в тому числі перша черга – три роки, а друга черга – сім років».

«Замовник детального плану території у районі колишнього кооперативно-садівничого товариства «Відпочинок» –управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – Р. П. Андрусишин. 6 червня 2018 року відбудеться зустріч з головним архітектором проекту. Місце її проведення – актовий зал середньої загальноосвітньої школи №38 на вулиці Порічковій, 4. Початок –о 18.00», – поінформували також у міськраді.

«Пропозиції можна подавати до 15 червня 2018 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: Львів, площа Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Дзвенислава Челепіс (телефон – 032 297 57 63)», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів