У Львові шукають вибухівку в трьох торгових центрах і на двох ринках

18:12 28 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: infozakon.com

Як повідомив у понеділок відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, повідомлення про їх замінування надійшли впродовж 40 хвилин – зі 16.00 до 16.40.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 28 липня, в повідомленні «Львівські правоохоронці шукають вибухівку на ринках та у торгових центрах»:

«Сьогодні 28 липня, з 16.00 до 16.40 до правоохоронців на оперативний номер «102» надійшло чотири повідомлення, від працівників трьох торгових центрів та двох ринків Львова про те, що до них зателефонувала невідома особа та повідомила, про мінування їхніх будівель. На місця подій виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції,вибухотехніки, експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб.

Проводиться евакуація працівників та відвідувачів. Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування будівель».

Як інформував «ЩЛ», 26 липня у Львові за півтори години повідомили про десять «замінувань», причому про «замінування» будівель у Львові повідомляли зокрема й з території зони АТО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів