У Львові штурмували Привокзальний ринок (відео)

17:58 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

У понеділок біля приміщень адміністрації на його території тривали неабиякі сутички.


Відео: zaxid.net

Як передає сьогодні, 14 квітня, «Медіастар», таке повідомлення оприлюднила голова профспілки ринку Оксана Козлова. Мовляв, орієнтовно о 12 годин, на Привокзальний увірвались «тітушки», яких найняло керівництво ринку – з метою захопити адміністративні приміщення.

При цьому вони влаштували справжній розгром – вибиті вікна й димові шашки. Натомість зброї, на щастя, поки не має.

«Тітушки», які прорвались на ринок під виглядом футбольних фанатів, були налаштовані дуже радикально. Та вже станом на 14:00 на території ринку перебувало багато міліціонерів.

Відтак бійку вдалось зупинити, але гучні суперечки і звинувачення тривали. Частина учасників конфлікту скандувала: «Козлову в наручники!».

Тим часом приміщення на другому поверсі залишалося захопленим тими, хто себе не називали й відмовлялися будь що коментувати. Дехто з них мав на одязі нашивки «Служба охорони». Проте вони пояснили, що були найняті, аби звільнити незаконно зайняті споруди.

У ЗМІ дуже часто згадуються участь у цьому конфлікті спецпідрозділу «Титан». Однак, за офіційним повідомленням Управління Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській області, всі працівники цієї охоронної організації не беруть участі в штурмі, а виконують усі свої обов’язки згідно договору.  На території конфлікту також перебували начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко і Сергій Маруняк.

Ще одне відео: https://www.youtube.com/watch?v=fgiDnGbPJIA#t=53

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів