У Львові щодня евакуатори забирають в середньому 9 транспортних засобів

15:49 30 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: novyny.lviv.ua

Найбільше випадків паркування автомобілів у заборонених місцях зафіксовано у центральній частині Львова. Наразі вулиці міста обслуговує 3 евакуатори.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Евакуатори працюють з 9 ранку і щодня забирають на арештмайданчик в середньому по 9 машин. Найчастіше порушення паркування фіксуються на вул.Університетській, вул.Словацького, вул.Січових Стрільців, пл.Міцкевича (біля готелю «Жорж»), пл.Галицькій (біля пам’ятника Королю Данилу), а також  на проспектах  Свободи та Шевченка», - розповів Іван Рибак, заступник керівника відділу паркування ЛКП «Львівавтодор».

Досить частими є випадки паркування на велосипедних доріжках та трамвайних коліях в центральній частині міста.

«Відповідно до інструкцій, ЛКП «Львівавтодор» має певну визначену кількість вулиць, на яких може здійснювати евакуацію транспортних засобів. Ми можемо евакуювати автомобіль, який припарковано на велосипедній доріжці, а паркуванням на трамвайних коліях займається черговий евакуатор ЛКП «Львівелектротранс». Якщо він не може під’їхати, то тоді цим займаємося ми. Проблемою є те, що в багатьох місцях часто немає знаків заборони паркування, хоч вони там і потрібні. Це заважає комісії забрати автомобіль на арештмайданчик, хоч він і може заважати руху транспорту», - додав Іван Рибак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів